Το πρόβλημα του Ντινόπουλου ήταν ότι είπε ότι είπε με το λάθος ύφος:

«Επειδή έχουμε 1,5 εκατομμύριο ανέργους, έχω ως υπουργός το ιερό δικαίωμα να συμμαχήσω ακόμα και με το διάβολο, για να διατηρήσω θέσεις εργασίας στο δημόσιο, έστω και αν αυτές δεν είναι ιδιαίτερα παραγωγικές» 19.7.04, Αρ.Ντινόπουλος, υπ.Εσωτερικών.

Το πρόβημα του Ντινόπουλου είναι οτι είπε ότι είπε με το λάθος λαϊκίστικο ύφος. Αν αντιθέτως έλεγε την ίδια μπούρδα, αλλά με άλλο στυλ, – πχ «σε μια περίοδο παρατεταμένης ύφεσης οι δημοσιονομικές δαπάνες, μέσω του κατάλληλου πολλαπλασιαστή, μπορούν να αποτελέσουν χρηματοοικονομικό μοχλό εξόδου από την κρίση», ή κάτι άλλο κεϋνσιανό με αναφορές στο νιου ντηλ ή το γνωστό απόφθευγμα όπου αξίζει να πληρωνεις κάποιον για να σκάβει μια τρύπα και να την ξανακλείνει – το μισό σοσιαλδημοκρατικό και εκσυγχρονιστικό ταϊμ-λαϊν μου θα επικροτούσε. Ή τουλάχιστον έτσι έκανε για αντίστοιχες μπούρδες ειπωμένες με comme il faut ύφος. Εκτός από το ποτάμι, που θα έλεγε ότι το κράτος μας δεν είναι μεγάλο ή μικρό, αλλά αναξιοκρατικό.

Posted in Σχόλια. Bookmark the permalink. RSS feed for this post. Leave a trackback.

One Response to Το πρόβλημα του Ντινόπουλου ήταν ότι είπε ότι είπε με το λάθος ύφος:

  1. Χρυση Μουστη says:

    πρωτιστως αναξιοκρατικο….δεν υπαρχει αμφιβολια γι’αυτο νομιζω…..σε πολλα απο τα αλλα θα συμφωνησω με πολυ μικρες αποκλισεις σε επιμερους αναφορες σε πρακτικες….γιατι καποιες φορες υπαρχουν και πραγματα που απλα δεν τα ακουμπας καποιες συγκεκριμενες στιγμες

Σχόλια:

  • Facebook Page:

  • Εγγραφείτε:

    για παραλαβή νέων δημοσιεύσεων με e-mail

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark.